Så började måndagen…

Måndag började med ett samtal från Kirurgkliniken Sundsvall. De hade fått mitt meddelande om att de skulle ombesörja mitt Covid-prov före besöket i Umeå nästa vecka. De hade beställt det från min vårdcentral så nu var det bara att boka tid. Sagt och gjort, på fredag blir det provtagning. Därpå ringde jag och bokade resan via Big Travel. Fint namn för en bokning Sundsvall till Umeå. Nu är det bara att hoppas att de hittar någon lösning på varför jag tappat hörseln på vänster öra. Hoppas de kan hitta någon lösning i morgon vid besöket på Öronkliniken.

Lagom till dess att jag gick ut så började det regna. Då passade jag på att städa bort lite i köket, det märks att jag haft mycket småplantor därinne. Skönt att ha det gjort.

När regnet upphörde gick jag ut och bara njöt av allt som slagit ut i denna värme med åtföljande regn.

Dålig bild, men här vill jag ha en siktlinje, alltså att man ser det fantastiska vitblommande lilla trädet i förgrunden tillsammans med rhododendron och längst bak i bilden syns det större rosablommande trädet. Problemet är att det vuxit upp så mycket sly att man tappar lite av siktlinjen. Nu får jag inte hålla på och rensa sly och jag har talat med Livskamraten om hur viktigt det är att hålla den linjen fri. Men uppriktigt sagt så verkar han inte bry sig riktigt. Jag har nog hört honom muttra ”siktlinje hit, siktlinje dit”.

Så mycket vackrare i verkligheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.