Tar paus

Nu har jag varit på något obehagligt; Covid-test, burr. Det behövs inför mitt besök på Umeå Sjukhus men det var inte kul måste jag säga. Nåja, nu är det gjort och jag klarade av att vara på Vårdcentralen kl 8.15 i morse. Den tiden brukar jag fortfarande ligga kvar i sängen och sova gott. Nu sträcker fredagen ut sig i all sin glans…? Ska kanske vattna lite, ska definitivt sätta zinnia-plantorna i den kruka de ska ha i sommar, ska skölja rent några krukor före de ska placeras i Blomrummet i källaren, ska …. ska ….. inget mer. Inte ens middag behöver jag bekymra mig om, det blir rester efter gårdagens middag.

Igår skrev jag inget på bloggen. Anledningen är att jag känner mig tom, allt omkring mig handlar om nästa vecka. Jag sover, spelar spel och har jag tur har jag någon blomma att plantera om, eller flytta. Så är det. Det känns inte ens som att jag vill skriva min blogg för att ha som minnesanteckningar längre, jag vill bara att nästa vecka ska bli överstökad så jag får veta något.

Därför, mina kära läsare, gör jag nu ett uppehåll på minst en vecka. Jag återkommer när livet känns lättare. Återkommer jag inte…. ja, då blev det inte lättare.

Sköt om er och njut av sommaren och livet. Kram

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Lycka till! Allt kommer att gå bra. Du har många som håller tummarna och tänker på dig. <3
    Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.