Ett litet försiktigt steg tillbaka

Vilken sommar jag har haft. Visst, jag har pysslat med mina blommor men jag har inte lyft ens en jordpåse, jag har inte ansträngt mig ett dugg. Jag har bara levt för att försöka härda ut tills efter min operation av det största aneurysmet. Suck.

I fredags fick jag åka ambulans från Umeå sjukhus till Sundsvalls och igår fick jag åka hem. Ett sådant underbart sjukhus ni Ume-bor har! Engagerad och kompetent personal, som har empati för sina patienter, jag blir rakt tårögd när jag tänker på dem på Neurokirurgen. Alla personalkategorier lika rara, lika engagerade i mina talproblem.  För jag tappade talet, hemska tider, vilken fasa.

Men jag orkar inte skriva mer om det utan just nu blir det bara en liten hälsning. Nu ska jag sätta mig och skriva dedikationer i min bok, för yesss!!!!!!! min bok om mammas och pappas brevväxling från beredskapsåren är färdig! Jag är så stolt och glad. Jag skyndade mig att göra färdigt boken innan jag skulle in för operation och den kom från tryckeriet i fredags. Så roligt.

Nu ska jag gå ut och se om jag orkar en liten promenad. Sedan blir det nog till att vila. Vi ses!

8 kommentarer

 1. Annkristin

  Så roligt att se att du är tillbaka ! Tråkigt att det blev så, men du är en kämpe. Själv låg jag drygt två månader på Infektion i fjol, därefter har jag varit på ortopeden två gånger. Jag håller med dig , det är fantastisk personal här i Umeå ! Kämpa på , det tar den tid det tar. Jag är inte heller helt återställd men det går åt rätt håll.
  Annkristin, som brukar läsa din blogg och har tänkt på dig . Kram!

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Oj, det låter jobbigt för dig. Tur att du är på bättringsvägen. Man lär sig att hushålla med sina krafter när det händer sådana här saker. Sådan tur att vi kan känna tacksamhet mot personalen, att de orkar vara så uppmuntrande och empatiska. Kram!

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Oj, har du skrivit en bok mitt i alltihop, vilken grej, wow. Och vad bra att du nu fått vara till Umeå, hoppas att allt nu går i rätt riktning. Måste ha varit fruktansvärt jobbigt att ha haft detta gnagande i bakhuvudet, hela tiden. Kram och skynda nu långsamt, framåt, eller nej, skynda inte alls, ta det som det kommer!

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Jag ska göra mitt bästa för att sköta mej. Jag vill så mycket men blir så trött…. Kram!

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Tack Monica, det har varit fördj-vligt men nu är jag ute på andra sidan. Kram tillbaka!

 3. Marja Granqvist

  Välkommen tillbaka! Har varit lite orolig, men skönt att höra att du är på gång. Förstår att det varit kämpigt och skickar många styrkekramar!

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Tack kära Marja, jag är så tacksam att jag överhuvudtaget fungerar som tidigare. Sjukvården är fantastisk. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.