Advent

Det har kommit lite snö i natt så sjön ligger alldeles vit. Fåglarna äter ivrigt, de verkar tycka att det är kallt så de behöver hålla värmen uppe. På TVn är det skidåkning och Livskamraten håller på med köksskåpen. Jag hade velat åka till Galtsjöbruk för att få lite adventskänsla, men Livskamraten ville hellre titta på skidåkningen. Det är ganska skönt att bara slappa här hemma ändå så det kändes bra ändå.

Jag har skickat en bild på adventstaken tillsammans med en liten vers till barn och barnbarn så vi har haft lite kontakt. Känner mig lite under isen men tror att det är en reaktion på allt som hänt. Man kan inte hålla humöret uppe alltjämt. Så är det bara. Jag kommer igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.