Har just kommit från vattengympan

Sitter här nöjd och belåten efter dagens vattengympa. Vi har en ny ledare och hon har verkligen en förmåga att sätta fart på oss gamlingar. Härlig musik och vi tar i så det går stormvågor i bassängen. Grannfrun visade de små skärsår hon fick vid gårdagens dopp i sjön. Små, fina skärsår efter isen som börjat bildas. Känner igen det från när jag började bada i april, aj aj, vad jag skar mig då. Vi enades om att bada i morgon. Få se hur det ser ut i vattnet då för nu har det börjat snöa igen.

I morse såg det ut så här genom köksfönstret. Ett riktigt snösjok bildade tak över fåglarnas matautomat. Nu när jag tittar på bilden så är det verkligen en studie i grått.
För att få lite färg så har jag satt upp julgardiner i såväl kök som vardagsrum. Jag känner för att verkligen gå all-in med julpyntandet i år.  Vi får väl se vart det bär hän.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.