En idol har gått bort

Så har Svenne Hedlund gått ur tiden. En idol i bandet HepStars minsann. Jag glömmer aldrig konserten vi var på i Umeå någon gång när jag gick i högstadiet. Länge sparade jag tidningsurklippet från VK där jag fanns med. Glädjen var stor när jag fick gå på konsert. Ja, det var då det.

Är det någon jag skulle vilja se på en konsert så är det Springsteen, fast helst i en mindre föreställning där man kan njuta mer på ett gammaldags och traditionellt sätt. Så gammal har jag blivit. Idag känner jag mig lite loj, det blev inget av att åka och titta på den eventuella isvaken på Dyket, usch så oföretagsamt av mig. Men jag gör ett nytt försök i morgon, söndag. Vi är bjudna på adventsfika i morgon och då är det bra om jag kan informera min badkompis om att det går att bada här i närheten. Hoppas att det går.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.