På hugget idag

Jag for ensam på min shoppingrunda och det är ju faktiskt det bästa att göra så. Man kan strosa runt i alla de affärer man vill, bara för att titta. Så här i juletid finns det mycket att titta på. Det finns ju så oerhört mycket julsaker nuförtiden. Små fina nissebyggen, och jag vill ha! Men man måste ju lägga band på sig så det blev bara två småsaker till min egen lilla nisse.


Renarna hade jag sedan förut. Julebocken och den lilla bilen med julklappar på taket ska in till nissens lilla krypin. Till nästa år ska jag göra ett eget litet hus åt honom istället för att hysa in honom i vitrinskåpet. Jag hade ju ett litet hus åt honom när vi bodde i Holmsund och det var bra mysigt. Så ska det bli igen. Då ska han få fint även utanför sitt lilla hus. Ni hör, jag längtar efter att pyssla. Vad sjutton gör man annars den här tiden?

Vi ska inte ha några gäster i jul och julafton tillbringas tillsammans med familjen så det blir inte så mycket julmat heller. Så vad återstår att göra? Är jag rastlös eller inte? Kanske ska kolla om grannfrun vill ta ett vinterdopp i morgon eller på fredag? Åka till Dyket, boka bastun så vi kan värma upp oss innan vi åker hem. Ingen dum idé. Sköt om er och pyssla lagom inför julen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.