Så trött idag, attans!

Härlig morgon idag, lugn och fin. Sedan vattengympa men denna gång var jag i vattnet, så mycket bättre! Efter lunchen så ville jag bara lägga mig en stund och oh, så gott jag sov. Tur att Livskamraten kom och väckte mig med kaffe, annars hade jag nog sovit fortfarande. Det är jobbigt att försöka hålla sig i trim.

I morgon ska jag vara ledig, söndag ska jag också vara ledig. Något märkligt verkar hända när man går i pension. Helt plötsligt så orkar man bara ha en sak på agendan för varje dag. Blir det två, ja då har den dagen kört ihop sig och man känner sig superstressad.

Vem var människan som arbetade, som skötte makens bokföring, som läste distanskurser på Universitetet, som hade två barn som tog sin tid, som hade en hund som krävde sitt, som dessutom gärna tog någon kvällskurs bara för skoj och som till råga på allt gick vattengympa alternativt styrketräning. Hade dygnet fler timmar förr? Visst måste det varit så? Nu känner man nästan panik om man tittar på kalendern och det står Måndag; bilservice, senare Läsecirkel. Hur ska jag hinna dessa två saker? Det blir till att vila ordentligt i helgen. Till er som är mitt uppe i allt; ta det lugnt och koppla av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.