Rutiner

Alltså nu går allt på rutin här. Varmt, vi söker skugga, försöker få färdigt i rabatter och uterum, men får lov att sluta för vi klarar inte av värmen helt enkelt. Jag minns när vi åkte till Gambia, det är ett tag sedan, 1988, och vi hade barnen med oss. När vi steg ur planet slog värmen emot oss och när vi kom fram till hotellet så svimmade en äldre kvinna. Hon fick vätska som innehöll mineraler och salter så hon hämtade sig ganska snabbt. Så tramsigt ungefär tyckte jag då.

Nu går jag ut i solen och efter en stund bara snurrar det i huvudet. Nu har jag mer förståelse för den kvinnan. In i huset med fördragna gardiner, pumpen förser rabatterna med vatten via droppslangarna, benen i högläge och något kallt att dricka. Så ser livet ut för tillfället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.