Mäklardags!

Men visst är det så, vi kommer att träffa två mäklare till veckan. Kanske tar in någon mer också. Jag tror att vår SpanskaVilla är svårvärderad, hoppas bara att den inte är svårsåld också. Men någon lägenhet har vi inte hittat. Lite nyfiken och undrande är jag över hur lång tid man ska ha stått i kön till Bostaden innan man blir aktuell för något erbjudande.

Men vi tar dagen som den kommer och känner ingen jäkt. Det ska i alla fall bli väldigt intressant att höra vad mäklarna säger. Vi har börjat att rensa lite smått i förråd och källare, kör några genomskinliga påsar till Återvinningen snabbt och elegant. Gör man så i lugn och ro så blir det inte så jobbigt i slutänden kan jag tänka mig. För varje säck man gör sig av med så känner jag mig lättare till sinnes faktiskt. Det är så, man ska inte låta sina prylar tynga ned själen. Nej, lagom är bäst.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.