Nu har det börjat på allvar

Nu har vi meddelat berörd mäklare som vi tänker gå vidare med. Dessutom har vi haft en elektriker här som gjort en el-besiktning. En hel del är galet med elen i huset så det känns jättebra att få det undersökt och sedan uppdaterat. Det borde vi ha gjort tidigare för vår egen säkerhets skull, men när man ska tänka sig att någon annan ska ta över huset då måste allt vara i ordning. Det var en bra elektriker som kom hit, en riktig hantverkare som man omedelbart kände förtroende för. Det kändes väldigt bra.

Dessutom ska vi göra en radon-mätning. Det gjorde vi när vi flyttade in och nu kan det nog behövas en ny mätning. Så ska vi rensa bort sly ner mot stranden. Vi tänker ta några sommarbilder så det måste vara fint och rensat innan fotografen kommer.

Jag har också börjat rensa lite i strandkanten, flyttat upp vår ”bränntunna” som hamnat i sjön, rensat bort lite annat skräp som spolats upp och förberett så att vi ska kunna lägga tillbaka den sista trallen längst ner mot vattnet. Den trall som isen lyfte upp, vred ett helt varv och kilade fast mellan ett par små granar. Naturen lyder sina egna lagar och då är vi människor maktlösa.

Kvällen är varm, jag ska ta och gå en runda runt tomten och bara njuta. Sedan är det dags att avsluta dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.