Jan-Eriks blogg

Folkpartiets lösning på bostadsbristen?

Folkpartiets partiledare, Jan Björklund, Går nu ut med sin lösning på bostadsbristen. Han föreslår fri hyressättning i nyproduktion (marknadshyror), bättre skattevillkor vid andrahandsuthyrning, färre möjligheter att överklaga och uppmjukat strandskydd. Frågan som ställer sig då är om han har fått solsting eller är det verkligen Folkpartiets förslag?

En kommentar

  1. Jan-Erik Vahlström

    Nu har även Peder Vesterberg (FP) öst beröm över Jan Björklunds (FP) förespråkande av att införa marknadshyror. Utförsäljning och marknadshyror är tydligen Folkpartiets lösning på bostadsbristen. Nu vet i alla fall hyresgästerna var Folkpartiet står.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.