Att tro på något bättre

Vad får en person att ockupera en sjukstuga i Dorotea i snart 1,5 år? Jag tycker att de som sitter på Sjukstugan gör ett otroligt jobb. Jag hänger nere vid hotingskorsningen och räknar lastbilar för att dra in pengar till IF. Idrott är min passion för tillfället. Vi brinner alla för olika saker i olika skeden av livet. Vad är det som gör att man ger av sin fritid? Jag tror att det är tron på att man kan på påverka något. För min del räcker det att ett barn börjar idrotta så är min lycka gjord. Detta barn kanske sitter i en korsning någon gång i framtiden och börjar fundera vad människor gjort i historien för att vi ska ha det bra.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Kerstin

    Lycka till med ditt frivilligarbete. Jag önskar att många, många fler skulle följa ditt exempel. K.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.