Trött som få….

 

Krattade vid sommarstugan i förra helgen. Det vart en hög av löv så Kebnekaise inte är högsta toppen i Sverige längre. Jag brukar starta våren med blåsor på händerna men i år kom jag ihåg att bära handskar så nu har jag bara skärsår från kartonger på händerna. Sitter å dricker kaffe och filosoferar lite. Jag och några filurer till från Dorotea ska åka upp till Malå idag och titta på omgivningarna. Det är otroligt snällt att de följer med. Det är lite svårt att sälja in frasen. -Hej! vill ni åka 25 mil för att kolla på gräs och sedan åka hem igen. Tur man har huvudstarka kompisar. Det var länge sedan jag var i Malå och då jag var där åkte jag en lite konstig väg. På den tiden gillade jag att ta absolut närmsta vägen vilket kunde leda till skogsbilvägar och stängda bommar sedan man åkt en halv dag men det blir liksom lite mer spännande så. Jag kommer inte riktigt ihåg Malå. Slalombacken och hotellet är det enda minne jag har kvar av Malå så det ska bli spännande. Ta de lugnt i regnet idag!! Regn är bra för håret förresten. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.