VärldsMästarcykeln


VärldsmästarcykelnJag anmälde mig till ICA-Klassikern i vår. Jag tänkte att det är ett bra sätt att pressa sig att komma ut och träna. Jag har suttit på cykeln 30 mil sedan början på maj och då får man se mycket av vår fina natur. Tyvärr är naturen ganska sliten. Det ligger burkar, bildelar, sopsäckar, fotöljer, m.m. i diken samt en bit in i skogen. Jag tycker detta är jättetråkigt! Sopor skall vara i soptunnorna inte i naturen som vi lånar av våra barn & barnbarn (kommande generationer) för en stund. En vän till mig sa att det såg värre ut närmare Borgafjäll. Där sopor hade kastats upp i träd m.m. Jag blir lite ledsen då jag hör detta men jag hoppas att det blir bättring så att vi kan fortsätta njuta av en natur fri från skräp. Vi ses på byn!! /JÅP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.