Mått på fysik

Rundan runt Bergvattensjön i Dorotea har blivit ett mått på hur bra tränad man är. Igår körde jag första rundan på tid för säsongen och sedan brukar jag i vanlig ordning göra några tester runt sjön med jämna mellanrum för att se om löpträningen ger effekt. I år känns det som man ligger ganska bra till. Jag har för mig att jag pressade mig under 14 min för 3 år sedan och det är kanske ett rimligt mål i år. Det är otroligt peppande att ha kompisar som pressar tiderna runt sjön och sedan sms:ar tiden. Igår hade jag under 15 min som mål. En kompis hade sprungit på 15:44 någon kväll innan så jag var tvungen att pressa mig lite ????. För några år sedan när vi tränade inför St Olavsloppet kunde man få 3-4 sms med tider samma kväll. Då var man ju tvungen att ut och testa och pressa kroppen igen. Jag får för mig att det är ett bra sätt att träna upp kroppen också med tävlingspausat med jämna mellanrum. Jag fick just en ide om att göra en Facebookgrupp där man peppar varandra och tävlar mot sig själv och andra (om man vill). Kanske nått pris också? Vi får se………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.