Fristående sparbank i umeå?

 Godmorgon eller snarare God Förmiddag 🙂 
Är det nån av er här på VK som vet en FRISTÅENDE SPARBANK i umeå eller här i närheten?  För det e så att min internetbank dosa har blivit spärrad, eller ah min son slog fel kod 3 gånger och nu e den låst, och när jag prata med swedbank i telefon kunde dem inte hjälpa mig utan jag måste komma in på kontoret och se vad dem kan göra men troligtvis kan dem inte hjälpa mig just för att  jag har Roslagssparbanken och de e en friståendebank det betyder alltså att mitt konto e låst och swedbank kan inte komma åt att göra nåntin åt mitt konto det enda dem kan göra e att se att det existerar typ 🙁 vilket suger. Dags att byta till en riktig swedbank och dissa Sparbanken? 😛 Tror det va! 

En kommentar

  1. Markus, webbredaktör Roslagens Sparbank

    Hej Jennifer!

    Har du aktiverat ”personlig service” på telefonbanken kan du bara ringa dit och be dem de-blockera dosan. Det gör de direkt. Vi har öppet till 20:00 alla vardagar och nås på:
    0176-770 00

    Om du inte har ”personlig service” så får du gå in på närmsta Swedbanks- eller sparbankskontor. Vi samarbetar med varandra så att du kan få service i hela landet. De kan hjälpa dig att de-blockera dosan ¨på plats. (Hänvisa bara till ”Rikstjänsten” om de undrar hur de ska göra.)

    Närmsta Swedbank/sparbankskontor kan du hitta på Swedbanks hemsida:
    http://www.swedbank.se/privat/kontakta-oss/hitta-ditt-bankkontor/index.htm

    Hoppas det löser sig snabbt så du kan komma in på Internetbanken igen!

    Markus, webbredaktör Roslagens Sparbank

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.