Lussebak och irriterande grannar!

Jag Och Alvin har spenderat våran dag med att baka lussekatter idag super mys, sen har jag städat också mellan jäsningarna 🙂 
Sen dåra irriterande grannar, alvin jag och Daniel busar lite innan lägg dags med Alvin kring 20:30, 10 min hinner gå så ringer grann jävlarna på dörren – VI totalt ignorerar och skiter helt i att öppna dörren! (Det är 2a gången dem ringer på) så dem tycker enbart vi stör med Alvin som är 4 år och busar med oss och dem tycker det e störande say what? e ju förfan barn hallå och klockan 22 standard skare vara tyst!  Blir till att maila Ståhls i morgon menar ett barn ska väl förfan kunna få leka lite? Och de hinner bara gå 10 min innan dem ringer på? Helt sjukt asså! aja snart åker vi till Hörnefors iaf skönt och slippa dessa grannjävlar! 🙂 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.