Snö i massor

Kan ju lungt påstå att det har snöat ordentligt hela december och även första dagen på januari. Tror någon däruppe missuppfattade det när jag ville ha snö till julafton. Nu har det ju kommit såpass att det räcker tycker jag.

Nyårafton blev iaf inte som vi planerat. Vi blev spontan inbjuden hem till Nicke, Elle och deras supersöta lilla Nova. Sådanna spontansaker blir oftast bäst tycker jag. Vi åt god mat och såg film, Inglorius Bastard. Trodde den skulle vara bättre än vad den var men icket. Blev grymt besviken på den filmen. Den hade sina glimtar men det var långt mellan gångerna. Skulle tro att den behövs ses några gånger mer innan man kan uppskatta den. Annars så gillar jag själva ideen med filmen, att driva med nazismen. Jag hoppas iaf att det inte ska dröja länge innan vi får bjuda igen och att då så väljer jag och Elle filmen ist. Fast det var ju ett tag sen vi hade en riktig buzzkväll så det kanske inte skulle sitta helt fel.

Fick låna en nässug av Elle men en del saknades av den. Det var den varianten med en massa slangar å sånt. Så nu får man suga i själva näsmojängen, det funkar men låter inte kul kan jag lova. Ska slå mej ut i dagarna för att söka reda på en utan slangar och grejs.

Pojkarna kom som väntat hem på nyårsdagen för att vara här. Emil vände iaf i dörren för han ville fara och åka slalom. Så han kommer åter imorgon. Vi hade iaf lite försenat nyårsmys med hemmagjorda strips, helstekt ytterfile och ädelostsås. Vi åt så vi storkna. Sitter just nu och filosoferar om vad man ska hitta på till middag idag. Men det är total ideetorka från min sida. Är sugen på något gott men enkelt. Undrar om man har råd att ringa pärlan och beställa hemkörning?? Men tom det låter för jobbigt*skratt*

 

Nä nu ska jag gräva mej in i frysen och se om jag hittar något intressant därinne

2 kommentarer

  1. Elle

    Tack för en trevlig kväll!
    Vi måste verkligen styra buzzkväll snart, vi måste ju visa killarna vilka det är som är bäst! =)

    Kram!

  2. Johanna Nyberg

    Svar till Elle (2010-01-02 18:56)
    Det har du så rätt i:-) Sugen funkar med ganska mkt bök, ska iväg och söka en bättre idag och då köpa nya skydd till eran. Håller med om att de känns ganska läbbigt att suga, så nu söker jag en vanlig tuta som jag haft förut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.