*** Kerstins Fotoblogg ***

Hemma efter 88 mil..

Vi startade vår resa på torsdagkväll. Vi stannade över natten mellan Åsele o Junsele. Vi hade så mysigt o fikade o pratade. Vi somnade sent i alla fall jag och syrran. Inte så lätt när 2 st snarkade.
Vi åkte vidare dagen efter. Passerade Junsele och Sollefteå. Stannade mellan Sollefteå o Bispgården över natten. Vi åt ugnstekt karre´o potatissallad medan regnet öste ner. Men resten av kvällen var fin. Vi satt ute o åt godis, badade o hade bara trevligt. Natten blev som den förra förutom en sängkompis till. Det blev lite trångt, men det gick.
Vi fortsatte vår resa förbi Bispgården mot Utanede o den Thailändska Paviljongen. Den enda i sitt slag utanför den Thailändska gränsen. Det var intressant och vackert.
Vi åkte vidare mot kusten och hittade en vacker plats på Alnön utanför Sundsvall (där man inte fick stå såg vi sen) vid havet. Vi grillade karre´ o älgfile´. Vi spelade spel o löste korsord. Vi la oss kl. 22.00 Alla var ganska trött.
Vi vaknade 7 och åt frukost och körde mot IKEA. Vi shoppade i några timmar innan vi vände hemåt. Efter ett kort stopp hos mamma o Roger åkte vi hem. GUD så skönt att sova i en säng där man ryms..

Idag vräker regnet ner och jag tvättar för fullt. Syrran sitter mest vid datorn. En ganska lugn dag med andra ord..

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.