*** Kerstins Fotoblogg ***

På jobbet igen

Ja då är det roliga slut. Jag har börjat jobba igen. Men det känns ändå ganska bra. Jag har ju så härliga jobbarkompisar så det är helt ok.
På lördagkväll va vi i Buberget o blev bjuden på grillat Råddjur, Mums!!! o trevligt dessutom.
Igår va vi till min pappa med fru. De bor utanför Sävar. Vi fick underbart gott älgkött som hennes son grillade. Vi va även till hennes andra son med familj och fikade. De har ganska nyligt köpt hus så vi va o inspekterade. Anders lekte med deras 4 åring som hade bättre kondis än han. Anders blev helt slut. Vi kom hem vid 23 tiden, så det blev en tekopp o sen sängvalsen. Jag började 7 i morse, lite ovant att stiga upp i ottan o så skulle jag titta till mina fjäderfän oxå. Jag slutar halv 2 men ska gå kurs till halv 3, BLÄ!!
Anders är nog på taket skulle jag tro. Vädret är än så länge bra.

Ha de bra Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.