*** Kerstins Fotoblogg ***

Tillbaka på bloggen igen

Hej! Det var ett par dagar sen. Jag åkte till stugan i onsdags. Vi åt suring. Mums! Jag o syrran åkte in till Burträsk o köpte mjukglass. Träffade även min barndomskompis med fru som oxå var i stugan. Vi badade inget faktiskt. Anders kom på torsdag o stannade till fredag. Vi va på loppis o åt mammas underbara rabarberkräm, det är sommar det. Jag sov som en stock på nätterna i friggan.
Jag åkte hem på fredageftermiddag. Började jobba 14.30
Har jobbat nu fredag, lördag o idag. Jobbar även imorrn. Men sen drar jag till stugan igen. Ska va där till torsdag. Vi ska försöka bada den här gången. Kanske besöka en loppis till.
Nu har jag rast. Slutar 16 idag. Jag tror vi ska äta suring hemma idag. Snart är hela jag en suring, så ofta som jag äter det..

Ha de gott Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.