*** Kerstins Fotoblogg ***

Vilket underbart dygn

Vi åkte till våra vänner på fredageftermiddag. Vi grillade o surrade. Det var så varmt o skönt så vi badade flera gånger. Stugan låg bara några meter från vattnet o inte en granne i närheten. En stuga utan el, men ett fint utedass. Helt underbart. Kändes som om allt annat var så långt bort. Sista badet togs 12 på natten. Då var det härligt att dricka te o tända ljus på den inglasade altanen. Sen kröp vi under täcket i husvagnen o det var så härligt att vara lite frusen.
8.25 nästa morgon var vi brudar i vattnet igen. Det var lite kallt men ack så uppfriskande. Vi åt frukost på altanen. Sen tog vi båten o for ut o fiskade. Fick lite abborrar o en o annan mört. Vi badade när vi kom tillbaka. Lunch, o sen kaffe o tårta. Vi åkte än en gång ut o fiska. Fick lite då oxå. Vi badade igen när vi kom tillbaka. Middagen bestod av Rostbiff av älg o hemmagjord potatissallad. Kvällen avslutades hemma hos dem i Vindeln med te o gotta. Sen åkte vi hem igen och var mycket nöjda över denna utflykt. Vi kommer gärna tillbaka o njuter av lugnet i skogen vid den glittrande sjön..

Till våra vänner: STORT Tack för en helt underbar vistelse med er i stugan. Det var så trevligt o ni är verkligen roliga o trevliga att vara med. TACK!!

Idag fyller Anders brorson 2 år så vi ska åka dit en sväng o uppvakta honom.

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.