*** Kerstins Fotoblogg ***

Tröttheten var ett faktum

Jag o Helen åkte ner till kvarn o skulle titta på alla som skulle in på Solvik o dansa. Besvikelsen blev total när det knappt var någon där, utanför alltså, som vi kunde prata med. Alla var inne på området o drack öl o hade roligt medan vi Cambridge brudar fick vara utanför o nykter (man får inte dricka någon alkohol i en Cambridgekur)
Vi åkte upp mot samhälllet o mötte där en cyklist, inte mindre än Dan Oscarsson. Han va på väg ner dit. Vi uppehöll honom ett bra tag med vårat fnitter. Han fick inte vara på Solvik så länge med andra ord..
Vi åkte sen tillbaka hem till Helen o Palle. Jag fick en stor kram av Palle, det är som jag skrev i en annan blogg. Vi är som en enda stor Bloggfamilj Jag, Palle o Dan.
Jag somnade efter ett o trodde att döden va nära när klockan ringde i morse. Men energin finns kvar sen igår så nu är jag pigg igen.
Har jobbat 4 o en halv timme nu o ska tillbaka halv fyra igen för att köra eftermiddagspasset. Det går nog som en dans.
Ha en trevlig dag. Jag skriver igen när jag slutat i kväll.

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.