*** Kerstins Fotoblogg ***

Trevligt i Gräsmyr, Skidskytte, blomomsättning m.m..

Vi hade så trevligt i Gräsmyr på lördagkväll. TACK Malin och Martin..

Igår såg jag skidskytte och är så glad att Helena Jonsson vann världscupen. Hon är grym denna tjej. Nästa år blir det spännande när det är OS.

Vi tog en sväng till Kussjön och hälsa på svärfar. Drack lite te och prata en stund. På hemvägen hittade jag lite påskris som jag lagt i förrådet i väntan på påsken.
En sväng förbi svärmor hann vi oxå med.
Jag rengjorde Pinnens ’bostad’. Nu syns han igen 😉 Vi spelade Yatzy och såg en film. En bra helg tycker jag.

Idag skulle jag sova länge eftersom jag jobbar natt nu i veckan. 8.30 vaknade jag pigg. Ja, det va bara att stiga upp. Har satt om alla blommorna. Köpt 3 nya oxå. Har även hämtat 3 st hos Dan som jag satt om. Dom får vara kvar här eftersom vi flyttar om en månad. Jag får placera ut lite här och var. Har bara 2 fönster så 20 blommor blir lite fullt i dessa.. I nya lägenheten är det 4 fönster så då blir det nog lättare att rymma.
Nu längtar jag till vi ska flytta. Har känts så långt borta hela tiden, men nu är det bara en månad kvar. Längtar att få inreda den nya bostaden med alla våra möbler. Har köpt lite nya prylar oxå som ska få pryda vårt hem. Blir bra att få en uteplats oxå nu när sommaren är nära. Jag ska sätta lite kryddor och blommor ute på den. Blir nog välanvänd om vädret tillåter.

Nu ska jag stöka bort all blomjord och gamla krukor.
Mår bättre nu när jag börjat äta litegrann. Känner mig mycke piggare och varmare i händer och fötter.
En promenad och fotokurs står oxå på programmet.

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.