*** Kerstins Fotoblogg ***

Färsk bild på mig och en tväris till Kussjön :)

Så här fin blev jag efter Victoria körde genom saxen i mitt tjocka hår. Hon tunnade ut mycke. Det behövdes verkligen. Äntligen kan jag känna vinden mot hårbotten igen 🙂 Jag har tagit bilden alldeles nyss. Tog säkert 30 kort, inget blev bra, men detta kan visas för allmänheten 😉

Vi har varit en sväng ut till Mona och Kent i Kussjön. Såg allsång på skansen där. Lommen va ute på sjön så jag fick titta på den en stund i kikaren innan den dök. Vi tog en väg över berget hem då fick vi se en Älgko med kalv. Kalven var ganska liten och röd/ljusbrun. Hur länge har kalven den färgen?? Sunken, kan du svara på detta??

Nu är vi hemma och ska fika lite innan sängen väntar..

 

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.