*** Kerstins Fotoblogg ***

Soptippskörning idag och imorrn sker det oundvikliga..

Har röjt i garaget idag. Vi körde lite skrot till soptippen. Nu är det lite rymligare där. Det blir nog ett par svängar till oxå.

Efter middan åkte vi till Anna och Roger i stugan i Ramsele. Vi blev bjuden på jordgubbar och grädde, mums!! Trevligt att träffa dom. Det känns som det var en evighet sen..

När vi kom hem monterade jag fast de nya toalocken i trä som vi köpte på IKEA. Det blev så fint så.

Nu ska jag göra scones och bjuda gubben på. Jag ska va uppe länge i kväll så jag sover länge imorrn. För imorrnkväll börjar jag jobba 🙁 Ja, det finns ingen återvändo, jag måste släpa mig dit hur mycke jag än vill slippa. Nu låter jag hemsk. Tänk alla som är arbetslös och inte har nåt jobb att gå till. Men det känns ändå jobbigt efter 6 veckors semester. Kommer att kännas konstigt att komma dit. Jag har inte satt min fot där sen den 12 juni. Men det går nog bra. Har jag väl kommit mig dit så..

Nu ska jag gå och baka scones som sagt.

 

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.