*** Kerstins Fotoblogg ***

2 nätter avklarade och 1 kvar..

Ja, då är man igång som arbetare igen. Nätterna har gått ganska bra, jag går inte in närmare på detta p.g.a av min tystnadsplikt. Men det kunde ha varit värre 🙂 Man måste se positivt.. Nu har jag bara 1 natt kvar för denna gång. Känns skönt!

Imorrn ska jag försöka att inte sova så länge, men det är så svårt. Har tänkt vara duktig och gå ut i garaget igen och röja, om jag orkar.

Har inga stora planer förän på onsdag kväll då vi får främmén. Ida, Tomas, Jessica (och kanske Hanna) kommer och äter surströmming. Hoppas vi kan sitta ute på altan så vi slipper lukten inne. Jag får nog ringa och be dom ta med varma kläder 🙂 

Nu ska jag pyssla lite innan jag ska iväg för sista natten med gänget på Solhaga, för denna gång..

 

Kram Kerstin 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.