*** Kerstins Fotoblogg ***

Här är det mysigt värre!!

Jag gick av i morse..  Efter 3 nätter kändes det skönt att få cykla hem i morgonsolen 🙂

Jag sov några timmar och sen körde jag i gång det sista garageracet. Jag bar ut påsar med gamla kläder, lådor med en massa skrot. Förlåt alla som hade hoppats på garageloppis, men det va inget att ha, jag lovar.. När allt va klart var det ändå grejer kvar. Fasen oxå! Men det får mogna om jag ska slänga det sista..

Vi åt sen middag. Köttfärssås och spagetti. Sen blev det skilda rum. Dan sitter där nere och ser nån film och jag sitter uppe i mitt egna lilla "videotek". Jag har fått hem min beställning av Varuhuset säsong 1. Så kul alltså. Det är 22 år sedan det gick på TV. Axelvaddarna och hockeyfrillorna dominerar. Men det är kul att se igen. Ska önska mig säsong 2 & 3 oxå. Passar bra till min 32-årsdag kanske.. (DAN, hoppas du läser detta)

Imorrn ska vi ta det sista ur Dans lägenhet, hämta min spark i mitt gamla förråd, fasen höll på glömma den. Sen ska jag lämna nycklarna till min gamla lägenhet på Vindelnbostäder.

 

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.