*** Kerstins Fotoblogg ***

Suring och arbete..

Igår hade vi främmande av Ida, Tomas och Jessica. Vi åt surströmming ute på vår altan. Det va så gott och vi hade så trevligt! Sen åt vi glass med varma hjortron till.

Idag var det åter dags att arbeta. Jag va i Hemtjänsten 15-22 jobbade jag. Det gick bra.

När jag kom hem drack jag te och gjorde en god smörgås. Sen tappade jag upp vatten i badkaret. Jag låg där och skvalpade.. Kletade på mig en ansiktsmask. Det va nästan otäckt, för när jag klämde ut från förpackningen så blev det hett i handen. Och även i ansiktet. Den hette bastumask. Men den va inte het så länge som tur var. Sen peelade jag mig i ansiktet och avslutade det hela med att klippa tånaglarna och fila fötterna. Jag känner mig som ny!!

Imorrn jobbar jag igen, men vet inte riktigt var jag ska vara. Får se imorrnbitti.

 

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.