*** Kerstins Fotoblogg ***

Vännäs igår, Iksu spa idag..

Allt är bra med hönsen. Dom verkar känna sig hemma i sin nya boning. Men dom är lite trög när det gäller utevistelsen. Jag har öppnat fönstret och lagt dit en bräda. Men dom förstår inte sitt eget bästa utan är inne. Någon dag kanske dom förstår hur dom ska bära sig åt..

Igår va jag och mamma till Vännäs. Hon shoppa lite kläder och vi fikade på caféet. Sen åkte vi på kyrkogården och planterade ljung m.m på mormor och morfars grav.

Idag har hon och jag varit på Iksu spa. Jag fick ett presentkort  i julklapp som nu är utnyttjat. Det va härligt där. Första gången jag va dit. Vi badade och bastade. Det va skönt att slappa en dag där. Men nu är jag så trött..

Imorrn jobbar jag kväll på Solhaga. Blir trevligt.

 

Kram Kerran 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.