*** Kerstins Fotoblogg ***

Min stackars, stackars tumme..

Igår tog jag ut det varma gallret med en grytlapp ur ugnen. Men när jag skulle in med det igen glömde jag grytlappen.. FAN!! Vad ont det gjorde.. Jag placerade handen direkt under kallvatten. När jag tog bort handen började det svida och bränna så jag grina högt. Jag fick ha dom två fingrarna som drappats på istäcke hela kvällen. Jag kunde inte ta bort isen mer än 10 sekunder, då brände det så hemskt.

Inte var det lätt att sova heller. Hur jag än låg så blev det obekvämt och kylklampen satt inte tillräckligt mot fingrarna. Skulle tro att jag somnade vid 5. Då hade många tårar fällts av smärta och jag va så förbannad på mig själv som glömde grytlappen.

Idag kan jag faktiskt vara utan is, men jag kan inte använda tumme och pekfinger. Inte lätt att skriva detta med en hand.. Det är en stor blåsa ca 2 cm lång på tummens insida. Pekfingret har klarat sig bättre med en liten blåsa.

Så här sitter jag nu instängd i mitt hem med bara en hand att göra nåt med så ni kan ju tänka er hur det är.. Ska försöka göra så lite som möjligt för att slippa anstränga mina onda fingrar och hoppas det är bättre imorrn.

 

Kram Kerran 🙂

5 kommentarer

 1. Jenny

  Det bästa man kan ha hemma om man bränner sig är krämen xylocain, blåsan försvinner direkt och smärtan likaså…KÖP!!

 2. Karin SKARA

  Stackars dig, hoppas det går över fort och läcker ordentligt så du inte får problem famöver.
  Jag fick också lära mig att man skulle stoppa den brända delen i kallt vatten under minst 15 minuter.
  Tack för titten på din trevliga Blogg
  Karin //

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.