*** Kerstins Fotoblogg ***

Tack!!

Jag vill passa på att tacka alla som via bloggen, facebook, sms och samtal gratulerat oss blivande föräldrar 🙂

Igår jobbade jag 7-16. En jobbarkompis skulle på IKEA så hon ville byta lördag med mig. Så hon jobbar åt mig nästa lördag. Perfekt för mig. Då är det julmarknad här i Vindeln och mamma och gänget kommer hit.

Idag har vi varit i Vännäs på Skyltsöndag. Först träffades vi på kyrkogården och tände hos mormor och morfar. Morfar skulle ha fyllt 86 år idag. Vi åkte in till köpingen och gick runt. Köpte glöggte, änglaspel, mjukkakor. Det var mysigt i Vännäs som vanligt. På antikaffären träffade vi vår "kollega" här på bloggen, Josefin Isaksson. Det var kul att träffa henne och se hur hon ser ut "live". Sen gick vi vidare till Vegaskolan där det var loppis, köpte inget..

När vi var less på skyltsöndagen åkte vi till morbror Ulf i Vännfors som bjöd på grillade parisare och hamburgare i han och grannarnas grillstuga bredvid älven. Han hade tänt ljus i fönstren och elden sprakade härligt. Vi åt, pratade och hade jättetrevligt!

Nu är vi hemma efter en trevlig dag med den blivande Mormorn med familj 🙂

Jobb imorrn kväll. På förmiddagen ska jag försöka packa sakerna jag sålt på Tradera och kolla upp frakten och maila till alla köpare, Puh!!

Kram Kerran 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.