*** Kerstins Fotoblogg ***

Hjärtljud :)

Fick höra vår bäbis hjärtljud när jag va till Barnmorskan idag. Kul! Nu har jag både fått se och höra vårt barn 🙂 Alla mina värden var bra. Blodtryck, blodvärde, blodsocker + proverna som jag gjorde för en dryg månad sedan som jag tog på labb. Känns skönt att veta.. Fick veta min blodgrupp oxå.

Jag firade detta genom att gå till Anna och dricka te och titta på Emma som är ett riktigt charmtroll. Fick oxå passa henne en stund medans Anna hämtade storebror.

Har bäddat klart spjälsängen 🙂 Den "lilla" nallen kommer från Dans moster Åsa med familj. Tack så mycket för den 🙂

Grodorna på påslakanet är väl för söta 🙂 Lapptäcket är från när jag var bäbis..

Tiger kollar in sängen 🙂

4 kommentarer

  1. Åsa

    Nejmenojmen så kul!! Det har jag missat,jag har inte hunnit läsa din blogg på ett tag och så berättar du detta!! Jag måste genast läsa tidigare inlägg och jag lovar att vinka lite åt dig om jag ser dig på byn nån dag;))

  2. Åsa

    Jag är inte någon Åsa som du känner, än i varje fall. Men du märker väl vem jag är när jag vinkar :)). Det händer att jag ser dig när jag hämtar eller lämnar på dagis, du jobbar nog där intill tror jag.

  3. Kerstin Wänman

    Svar till Åsa (2009-12-19 22:32)
    Ok, jag ska hålla ögonen öppen, många vinkar och hejar, men jag får väl gissa mig till vem du är.. Nu jobbar jag inte så mycket efter nyår så det kan ta lång tid innan vi träffar på varann..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.