*** Kerstins Fotoblogg ***

Bloggpaus..

Nu tar jag en bloggpaus på obestämd tid. Då kanske jag kan göra saker utan att folk stör sig på att jag gör så mycket när jag är gravid, eftersom jag inte skriver det..

 

Kram Kerran 🙂

18 kommentarer

  1. Lucas

    Jösses, tråkigt för oss att du har en bloggpaus, tråkigt för folk som inte fölrstår att när man är gravid så mår man bra ena dagen och är energisk och nästa dag kanske man är helt slut, huvudsaken är att man gör det man känner för och orkar, graviditet är ingen sjukdom, men däremot finns det såklart vissa saker man ska undvika och vissa jobb som inte fungerar, annars ska man leva som vanligt. Blir man försoffad, så orkar man ju inget när bääbisen kommer och vem ska då ta hand om det?
    Ha det så bra!!!! Gör vad du känner för!
    Kram Lucas

  2. Berith

    Det var sorgligt att du tänker övege oss bloggläsare!!!
    Jag har hängt med hela tiden, genom romans och pussar vid Vindelälven…det ligger i människan(kvinnan)att göra det ombonat för sin avkomma (städat) så du är inget undantag från den regeln. Lycka till i framtiden med både barn och blogg!!!

  3. Karin

    Åh, så tråkigt att du ska ta bloggpaus. Jag känner inte dig, men jag har fastnat för din blogg så jag brukar läsa den dagligen. Skit i de andra besserwissarna och gör som du vill. Tyvärr kommer det att komma några besserwissar även när barnet är fött som ska tala om vad du ska göra och inte, skit i dem och lita på din egen magkänsla. Du känner din egen kropp bäst, och vet vad den klarar av och inte klarar av. Jag kommer att sakna dig och din blogg om du bestämmer dig för att inte återuppta bloggandet, jag önskar emellertid Dig och Dan lycka till med bebben!

  4. Kerstin Oskarsson

    Svar till Berith (2010-02-07 20:43)
    Tack Berith! Det handlar inte om städning inför barnets födelse, utan om vanlig städning som vi alla måste göra. Jag har inte röjt i skåp och slitit ur alla garderober, utan vanlig städning som alla måste göra vare sig man är gravid eller inte.

    Det så kallade ”boandet”, att som du skriver, göra det ombonat för avkomman det har jag redan gjort 🙂

    Jag får se hur jag gör med bloggen. Kanske tar upp den igen om ett par dagar när jag känner mig på bättre humör, men nu känns det inge kul för det känns inge kul att skriva vad jag gör. Alltid någon som ska kritisera mig..

  5. Kerstin Oskarsson

    Svar till Karin (2010-02-07 22:00)
    Tack Karin! Det glädjer mig att du tycker om min blogg. Jag har tänkt på hur det ska bli när barnet är född.. Då ska alla komma med sina ”goda råd” om hur jag ska göra. Jag kommer att bli en enstöring här hemma som inte vill gå ut för att måsta träffa sådana människor.

    Många människor är bra på att säga hur jag ska göra i mitt liv. Förut när jag inte ville ha barn, då fick jag höra både det ena och andra. Nu när jag väl betämt mig för att bli mamma, då är det en massa saker folk har synpunkter på. Det värsta är när jag säger att vi bara vill ha ett barn, då exploderar nästan folk..

  6. Carina Nensén

    Jag tror att det är bra att ta en paus, oavsett om det är med blogg eller annat. Bra beslut! Men jag ser dock fram emot att läsa lite mera- framöver :))
    Lycka till med Framtiden önskar jag dig och din make!
    Soliga vinterhälsningar från Hemtjänstbloggen!

  7. Kerstin Oskarsson

    Svar till Carina Nensén (2010-02-08 12:23)
    Tack Carina! Jag tror oxå det är bra att jag tar en paus. Då kanske jag kan börja må lite bättre och inte behöva vara ledsen över vad alla tycker..

    Min förhoppning är att jag ska komma tillbaka på bloggen och få lägga ut bilder på den sprattlande lilla saken jag har i min mage 🙂

  8. Josephine

    Hej Kerstin. Det var tråkigt att du blir påhoppad, men du ska göra det du mår bra av då mår bäbisen åxå bra. Hoppas du återkommer senare, jag vill ju se det lilla pyret. Önskar er all lycka.
    Hälsningar Josephine i Sorsele

  9. Malin

    Jag tycker att det ska bli skönt att slippa läsa om ditt gnäll ett tag framöver 🙂 Tycker att det har blivit hemskt mycket gnäll.

  10. Kerstin Oskarsson

    Svar till Malin (2010-02-09 00:23)
    Vad bra att du Malin har fått som du velat.. Men en fråga jag ställer mig är. Om det nu varit så jobbigt med mitt gnäll, varför har du då läst???
    Något har gjort att du ändå varit in och läst bloggen..

  11. Anna J

    Jag saknar din blogg! Du skriver bra och om saker som för mig känns relevanta, om vardagen och dess funderingar. Jättetråkigt att folk klagar på dig och vad du gör. Hoppas att du får inspiration till att komma tillbaka och skriva senare!

  12. Kerstin Oskarsson

    Svar till Malin Nordström (2010-03-12 21:13)
    Tack Malin! Jo, jag mår bra. Lite klumpig, trött och ont emellanåt, men det kunde varit värre..
    Får se om jag kommer tillbaka. Är lite sugen faktiskt, men kommer inte skriva lite mycke och öppet som tidigare i så fall.

    Kram Kerstin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.