*** Kerstins Fotoblogg ***

Min älskade Mamma

Idag kom min älskade Mamma och hälsade på. Det är några veckor sen sist. Då var Gerda trött och inte på sitt bästa humör. Men idag var det roligare. Hon vaknade när Mamma hade varit här en stund. Och va på strålande humör 🙂 Mamma hade henne i knä och sjöng och Gerda log och skrattade. Dan tog några kort på oss 3. Gerda log inte riktigt på korten. Då sa jag "Gör nåt kul, som en clown eller nåt"

Det hela slutade med att Mamma och jag höll på skratta ihjäl oss. Tårarna rann 😉 Gerda bara tittade på oss 🙂 Dan fortsatte att knäppa 😉 Dom roliga korten som blev behåller jag för mig själv, men jag visar gärna dom som blev bra 🙂

Kram Kerran 🙂

Gerda visade Mormor hur man hoppar i en hoppgunga 🙂

Gerda smakar på Mammas näsa 😉

Mor och dotter <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.