Tre år bodde jag Indonesien och ett år var jag i fängelse ! Del ett

 Indonesien är ett vackert land med många öar. Där finns personer som är hinduer,muslimer och kristna och många personer är fattiga. Jakarta är Indonesiens  huvudstad.

                Den 17 maj 2006 flög jag och Kandeepan och Nanthu till Indonesien. Kandeepan är Nanthus bror.Vi flög från Srilanka till Singapore tillsammans. Då hade jag och Nanthu väntat en timme i Singapore flygplats, men Kandeepan hade väntat åtta timmar i Singapore. Först flög jag och Nanthu från Singapore till Bali som är Indonesiens andra huvudstad. Vi var rädda och bodde på hotell och Kandeepan kom till Bali samma dag men det var på eftermiddagen. Efter det bodde vi på hotellet tillsammans ungefär en månad. Vi kunde kontakta Srilankeser i Bali som hade kommit till Bali för oss. Då bodde vi 30 Srilankeser tillsammans på hotellet.  

Sen kontaktade vi på nätet Srilankeser som bodde i Jakarta. Vi åkte från Bali till Jakarta med buss och det tog ungefär 30 timmar dit. Vi träffade Srilankeserna och bodde 150 personer tillsammans på hotellet. På natten knackade polis på vår dörr och vi öppnade dörren. Vi visade pass och visum men de tog kort och fingeravtryck. Efter det gick polisen från hotellet och vi var rädda. En vecka bodde vi på hotellet och på torsdag arresterade polisen 107 personer och 43 personer sprang ut och klarade sig. Polisen arresterade också mig men det var inte kul. Poliserna skjutsade oss till Indonesiens immigrations fängelse. Vi stannade där en dag.

Jag fortsätter senare. Hur tror ni det var i fängelset??????????????                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.