En härlig utflykt!

  Torsdags åkte jag mina klasskamrater och lärrare till Nalovardo. Det var ABF som hjälpte oss. Så vi hade råd att åka dit. Vi åkte med buss och vi for från Sorsele busstation kl 09.30. Resan tog 20 minuter. Det var bra väder och skönt. När vi kom dit var det många människor på Nalovardo därför att det var sport lov. Många barn var där med sina föräldrar. De åkte slalom jättefort. Jag tyckte att det såg roligt ut !

Jag är intresserad att åka slalom. Vi hyrde slalomskidor och ABF betalade både hyra och hamburgare till lunch. Det var kul därför att ingen av oss kunde åka. Så vi skrattade mycket. Våra lärare följde med oss och visade hur man åker slalom. Då lärde vi oss. Seadan fick alla åka på en sväng med snöskoter. Efter det försökte jag åka slalom igen. Då träffade jag Cattis, som jobbar på Coop,och hon visade mig olika teknik för tex att stanna. Sen försökte jag åka slalom en sväng och det gick jättebra. Förra året försökte jag åka slalom och det gick dåligt men i år var jag bättre. När jag åkte slalom kändes det som om jag flög i ett flyplan. Det gick så snabbt!!!! Det var jätte spännande. Klockan 16.00 åkte vi hem tillbaka till Sorsele. Det var en härlig utflykt !!!!

8 kommentarer

 1. Åsa

  Bra skrivet Kesavara. Vi får lura med oss Kim upp till Nalo nån helg, så du får åka mera. Att bara åka skidor 1 ggr/år är för lite.

 2. Lena Stenlund

  Man blir så glad av att läsa din blogg, du berättar så bra coh det är kul att se hur du lär dig mer och mer. Var stolt över dig själv!

 3. Hannelé

  Men vart lämnade du mössan 🙂

  Det är helt fantastiskt att Sorsele har en sådan grymt fin backe!!!

 4. Densy Alenius

  Det är roligt att läsa din blogg. Bra gjort att berätta hur det var före du kom hit och idag
  Densy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.