Kicki the one and only…

Japp, jag är tillbaka. Åren har gått från författare Christina Axengrip till den jag är idag, Kicki Axén. Det är typ 20 år mellan den första jag och den senaste jag. Det går inte att säga den sista för vem jag är, och heter, om 20 år det vet man aldrig hihi. Då jobbade jag nästan ihjäl mig pga flera multisjuka barn och idag är alla fyra barnen vuxna och en är i himlen. Ja, min älskade son Daniel med svår DAMP (som det hette på den tiden) har lämnat oss.

Nu har jag två barnbarn att glädjas åt. Mitt yrke senaste åren är som lärare inom vuxenutbildningen i Svenska som andraspråk. Inom denna tid hann jag också med att vara god man till ensamkommande flyktingbarn (på heltid) samt vara fostermamma till flertalet jourbarn. Ja, sen studerade jag även SvA eftersom jag arbetade med det.

Vad hände sen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.