Mandy

Idag åkte vi tåg till hund-frisören 🙂 Mandy, min lilla Shih Tzu, gillar att åka tåg. Hon skulle ha varit hos frissan för drygt en månad sedan men hon blev sjuk. Jättesjuk. Innan vi fick tag i en veterinär som kunde ta emot henne satt jag och grät då jag trodde hon skulle dö. När vi äntligen fick tag i en klinik så fick jag först berätta allt och så blev vi avvisade. Sen fick jag tag i receptionen på Strömsholms Djursjukhus och även dem tänkte avvisa oss men nej då anamma stod jag på mig och krigade så vi fick komma. När vi väl kom dit så visade det sig att hon behövde operation och de sa att det var bra att vi kom. Vilket sjukt samhälle vi lever i då våra husdjur inte kan få veterinärvård när de behöver!

Mandy skulle ha klippt sig precis efter att hon blev sjuk så det fick dröja en månad. Men nu är hon frisk, go, nyfriserad och glad!

 

Min hund Mandy Shit Tzu

Min hund Mandy Shih Tzu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.