Ooooo så härligt….

Nu i onsdags var min lediga dag så redan på tisdag e m tog jag skotern och körde upp till Aiternas. Leden upp till Höbäcken var jättedålig! Gunilla var redan där så det var riktigt varmt och mysigt i stugan. Hon hade också lagat en god middag, fläskfilé och en god grönsallad. Sture och Lillemor kom på besök och drack kaffe. Senare på kvällen spelade vi kort och satt och surrade och myste. Dino (Gunillas hund) var med men vi tordes aldrig låta honom vara ensam ute för Örnarna var och seglade ovanför oss och den lilla hunden skulle nog vara ett lätt byte för dom.
På morgonen då vi vaknade var det ganska molnigt men solen kom fram då och då så halv nio klädde vi oss och gick ut och satte oss vid grillplatsen. Mitt på dan sprack himlen upp och då hade vi sol hela dan, vi gick inte in förrän efter fem.
Jag tog en promenad efter ån upp till Rävafallsstugan och ner igen. Njöt av tystnaden och det fina vädret!
Till lunch stekte vi renskav och åt det på mjukkaka vid elden där ute. Löste massor av korsord. Efter ett tag frågade Gunilla om vi verkligen var tvungna att fara hem eller om vi skulle kunna ligga en natt till och köra hem tidigt på morron istället, jag behövde inte fundera så länge utan det skulle väl gå utmärkt. Så det blev en natt till däruppe i paradiset.
Steg upp kvart över sex på torsdagmorron och fikade och städade undan och körde sedan hemåt, då vi kom till Höbäcken var leden ner till Ammarnäs nysladdad,så det var bara att köra på! Jag hann gott och väl hem och in i duschen innan jag skulle börja jobba!
Tror nog att jag o Lennart kör upp dit på lördag efter vi stängt butiken.

En kommentar

  1. Maria

    Ja här i Harads har vi strålande sol. Men inget slår Aiternas i fullt vårväder!
    Kram Maria och barnen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.