Lite av varje…

Nu börjar det stora lugnet att infinna sig i Ammarnäs. Det är väl denna vecka möjligtvis som det kommer att vara lite mera folk men sen lär det bli lugnt till fram emot midsommar.

Här är det nu kört med att komma sig med skoter över Tjulån, den är så gott som helt öppen! Det är synd för skoterföre finns ju kvar så ska man köra får man ta skotern på bilsläp antingen till norra sidan eller till Kungsledsparkeringen på andra sidan Tjulån.

Pratade just med Ewa(syrran) och hon och Curt(brorsan) skulle åka från Boden vid 12-tiden, det blir kul att träffa dom igen!

Tyvärr så kan inte Marcus(min yngste son) komma för dom har sin seriepremiär (fotboll) på söndag! Det är både för- och nackdelar med denna fotboll!!! Ville så gärna att han skulle komma!

Fredrik (Lennarts son) och hans Erika och deras son Kevin har nu varit här i 4 dagar. Kevin är i en härlig ålder nu, pratar som bara den och mycket energi har han. Glad och lite busig! Dom har verkligen haft tur med vädret. I em åker dom till Hemavan och ska vara där 1 vecka. Vi var på Ammarnäsgården och åt midddag igår, Erika fyllde år. Mycket god mat på detta ställe!

Imorgonkväll kommer Maria(min dotter) hennes sambo Niclas och deras två barn Fredrika och Zakarias. Jag längtar så efter att träffa mina barnbarn!

Här är det gråväder idag men man vet aldrig vad som händer under dan, solen kan komma fram! Nej, nu ska jag göra mig iordning och gå ner och jobba i butiken!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.