Aiternas

I Lördags efter jobbet packade vi ihop och begav oss upp till Aiternas. Lennart på fyrhjuling och jag och Nicko gåendes. Vilket väder! Strålande sol och jättevarmt. Vägen var bra förutom på ett par ställen där det var blött. Provfiskade men utan resultat, det var högt vatten, stranden syntes inte den här gången! Inga örnar fick vi se heller, undrar var dom höll hus? Däremot en massa döda lämmlar lite överallt och Nicko tyckte nog att vi gav honom dålig mat för vi upptäckte att han hämtade lämmlar(döda) och ÅT på dom…usch!!
På söndag blev det lite fönsterputs och gardinbyte och div andra bestyr, Lennart bar in veden som vi ej rymde i fjol. Vid 12-tiden var det bara att ge sig av hemåt igen fast ingen av oss hade haft nåt emot att stanna nån dag till där uppe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.