Kosläpp

Idag har det varit en gemytlig dag i Ammarnäs.
Först kl 10 samlades vi, och vi var många, vid Brandstationen för att gå en Fågelpromenad på raningen. Vi hade en fågelkunnig person som ledde oss. Vi fick bl a se fiskgjuse, rödbena, gök, back- och ladusvala.
Efter att den aktiviteten var avslutad väntade vi då på lastbilen som skulle komma med korna som nu i sommar ska gå och beta där. Spänningen var stor! Så kom då bilen. Skulle korna hoppa på oss som stod bakom stängslet? Nej, dom gjorde inte det. Va bra. Dom kom ut från bilen, stora var dom, tittade på oss och funderade vad vi var för ena som bara stod där! Sedan sprang och hoppade dom av glädje att få vara i Ammarnäs!!
Kalvarna var jättegulliga!
Dom andra korna som kom senare på eftermiddan kunde inte jag vara med och se men Arvid var in på affären och berättade att tjuren såg ut som en giraff, inte lika lång hals men lika långa ben. Jag längtar tills jag får se den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.