Från Aiternas till Holland…

Har tillbringat lördagkvällen och söndag förmiddag upp i Aiternas. Jättefint väder. Jag och Nicko gick båda vägarna. Lennart körde 4-hjuling. Satt länge ute på altanen i gårkväll, grillade och njöt av allt. Det lyser jättegult av alla blommor som nu växer ute på lägdorna. Några vak ute på ån fick vi också se.
Innan vi for hem idag kördes både grästrimmer och gräsklippare. Hade gärna stannat någon dag till däruppe.
Ikväll har jag suttit här hemma och tittat på tre flugfiskare som stått här utanför i Tjulån och fiskat. Det vakade runt omkring dom och till slut var det en som fick napp! Nog bor vi fint till som har en sådan utsikt!

I eftermiddag var det en Holländsk familj in på affärn och dom var alldeles saliga över hur vackert det är i Ammarnäs, hade det bara funnits jobb här hade dom velat flytta hit! Nu bor dom i Skellefteå sedan december-07. Dom berättade att dom hade flyttat från Holland dels för att det är för mycket folk där och sedan finns det ingen natur och ingen riktig vinter där. Till vintern skulle dom komma hit igen en vecka.

Ja, drömmen är ju att det skulle finnas någonting här som skulle ge folk arbete. Jag är ganska så säker på att många då skulle flytta hit!!
Drömma får man göra! Godnatt o Sov gott! Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.