Bjrön- och älgjakt

Ska snart gå och lägga mig men först en kort sammanfattning av denna dag.

Knut Önnhall fick skjuta en björn idag! Det är nog länge sedan det hände i Ammarnäsområdet skulle jag tro. Träffade Knut här nere i butiken i e m och han tyckte det var en häftig upplevelse, snacka om björnfrossa!

Thomas Forsvall fick skjuta en älg efter lillhunden Dino!

Lennart skickade en bild på våran valp som han hämtade i Kalix idag. Tyvärr kan jag inte föra över bilden från mobilen till datorn, annars hade ni fått se en bild av en såååå fruktansvärt sööööt hundvalp. Längtar till söndagkväll då dom kommer hem!!!! (mest efter valpen…hm), lite efter Lennart också!

Jag har ju funderat hit och dit på namn, först tänkte jag Dilko sedan Nasto och nu tror jag att det blir Nasto! Om man säger det några gånger; Nasto, Nasto, Nasto så låter det inte så dumt. Pröva själv!

Efter att jag stängt butiken och gjort det som skall göras gick jag upp och lagade till en snabbmiddag ’X-tra allt Mexicana’, den som vill kan få receptet, hör bara av er!
Sedan tog jag en promenad upp till Gunilla där vi såg Sing a long på TV3. Satt en stund och surrade över ett glas vin innan jag gick hem.

På vägen hem mötte jag Lasse S med hundarna och vi stod ett tag och pratade om ditt och datt!

Vad som slog mig där jag gick för mig själv i mörkret var att då jag bodde i Harads med ca 900-1000 inv och jag var ute och gick vid den här tiden fanns det inte en själ ute, här bor det ca 150 pers och då möter jag i alla fall Lasse som är ute och går med sina hundar, så med andra ord är det mera livat här än i Harads!! Ha, ha!

Nu ska jag gå och sova. Natti, natti! Kram på er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.