Ledig..

Det går bara bra med våran valp Nasto och gammhunden Nicko, dom är mera tillsammans nu, från början ville Nicko bara vara för sig själv här inne i lägenheten men nu är det som att han accepterat sin ’lillebror’. Visst, ibland blir det lite för mycket bus men då säger han ifrån på skarpen vilket innebär att Nasto har fått sig några nyp!

Marcus var och mönstrade i förrgår och hör och häpna, han skulle inte behöva göra lumpenför att han har vrickat sin vänstra fot så många gånger (i fotbollen)! Jag tycker det är synd för jag tror att det är nyttigt för alla killar att få göra lumpen!

Håller på att packa och göra mig iordning för nu ska jag åka till Harads och Boden och vara där några dagar.
Skönt att träffa mina barn och barnbarn, det är långt mellan träffarna!
Har också beställt tid för klippning och för att prova ut nya glasögon.
Sen blir det väl lite annan shopping också, antar jag.

Ha de bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.