10 dar sen sist…

…jag skrev. Skulle egentligen börja med städningen men så fick jag för mig att jag skulle skriva några rader. Har varit och druckit kaffe hos Gunilla, det blåste kallt ute. Hoppas att den där stormen dom varnat för inte kommer hit! Jag tycker det är mycket olustigt när det är hård blåst, helst på hösten när det är kolsvart ute.

Förra veckan var jag och Gunilla till Boden. Jag är nu kortklippt och har också provat ut nya glasögon som skall komma per post om någon vecka. Vi shoppade, Gunilla mest eftersom hon renoverat sitt kök (skitsnyggt), jag lite grann. Gjorde en del ärenden som jag hade på min lista och hälsade på barn och barnbarn i Harads.

Våran valp Nasto har växt en hel del, han blev 12 veckor nu i torsdags. Snacka om att bli småbarnsföräldrar på gamla dar! 10 över 6 väckte han mig imorse för då skulle han ut och morgonkissa, så snabbt på med morgonrocken och snabbt ut med honom för man får inte vänta för länge för då sätter han sig på golvet och då blir det blött kan jag tala om! Väl inne igen så somnar han om men inte jag inte, försöker men det går inte så det är lika bra att stiga upp och sätta på kaffet.
Han trivs jättebra ute i hundgården, vill verkligen vara där, trodde det skulle bli svårt nu när Nicko är på älgjakt i Norrbotten, men icke, han är hur lugn och fin som helst och det är ju skönt.
Nej, nu måste jag fram med dammsugaren annars blir det inte av! Hejdå så länge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.