Ack så trist…

…först vaknar jag och upptäcker att vi är strömlösa (hur ska jag få mitt morronkaffe)?, sen är det jätte tråkigt väder ute. Vädret kan jag inte göra något åt men kaffet hade min älskade Lennart fixat på gasol, så nu känns det bra igen+att strömmen har kommit tillbaka.

Just nu inviger jag mitt ’nygamla’ datorbord. Ett bord som Bo Yngvesson gjort till Curt som sedan i sin tur gett det till Gunilla, då han flyttade, och nu har jag och Gunilla gjort ett byte, hon fick ta den gamla TV bänken och jag fick detta bord. Mycket bättre än det förra. Bra att kunna byta möbler med varandra!

Nu ska jag göra mig iordning för att gå ner och jobba. Vi hörs!

4 kommentarer

  1. Gunilla

    Ja, att stiga upp och inte få mårronskaffe är ingen höjdare precis,hade jag vetat att Lennart hade fixat kaffe så hade jag kommit ner.Hans förslag att vi skulle bygga en stor enplansvilla och att vi alla skulle flytta ihop (då slapp vi bära alla dessa ”bytesmöbler” upp o ner i trappan)var inte så dumt,då hade vi kunnat dricka vårt mårronskaffe tillsammans…..

  2. Kinna

    Jag har tagit bort Marcus datormöbel som jag hade och satt in det här istället,alltså uppe i det s k kontoret! Det blev jättebra, rummet blev mycket rymligare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.