Regnigt o grått

KinnaVarför får det aldrig bli riktig vinter? Igår var det vitt på backen och idag är det bara blött. Fryser det på nu så blir det rejäl halka, usch!!

Igår morse tog vi med kaffetermos och smörgåsar och gick upp till Aiternas en snabbis. På vägen mellan Höbäcken och ända upp till Aiternas var det järvspår. Kring Lissobäcken hade den trampat ordentligt. Vi tror att det är flera för det var både mindre och större spår. Uppe vid stugan blev det bara att fika och att skriva i gästboken sedan var det bara att gå ner igen. Det känns i benen idag!

Förra måndagen åkte jag till Harads, Gunilla och Ewa åkte med så jag körde om Boden och lämnade av dom där. Innan jag åkte vidare till Harads var jag och hälsade på mina svärföräldrar som flyttat från Harads till en lägenhet i Boden. Dom hade det bara bra i sin nya, fina lägenhet.
Då jag kom till Harads hade Niclas middan färdig så det var bara att slå sig ner och äta. Fredrika och Zakarias blev glada när jag kom och det är ju kul, det hade ju varit hemskt om det varit tvärtom! Det blev sena kvällar och tidiga morgnar (familjen där ger sig nämligen av redan vid 7-tiden på morgnarna) men det var trevligt att vara där.
Träffade flera gamla bekanta och var och hälsade på Eddie och Gerd Lind som vi umgicks mycket med då vi bodde där.
Torsdag åkte jag ner till Boden och låg över hos Ewa. Vi gick och strosade i affärer och åt middag ute. Fredag morgon bar det iväg hemåt efter en timmes besök på Dollar Store i Boden. Bilen var fullpackad när jag och Gunilla åkte hem. Inte nu bara av varor därifrån utan Gunilla hade ju då varit 3 hela dagar i Boden som gav henne möjlighet att handla allt hon behövde plus lite till!!!

En kommentar

  1. Ewa

    Det var jättetrevligt att få umgås med mina systrar en dag/kväll i Boden,det är inte så ofta vi är alla 3,men det händer.Hoppas d inte dröjer så länge till nästa gång. Ha d bra där i Ammarnäs! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.